Κάλυμμα Προστασίας Clear Cover

Κωδικός προϊόντος : SM-CC

Τα καλύμματα τύπου Clear Cover καλύπτουν ολόκληρο το pillar, ενώ παράλληλα επιτρέπουν τη χρήση του pillar από τους χρήστες, καθώς είναι προστατευμένα.

Βοηθούν στην επιμήκυνση της αντοχής των pillar από τα κύματα , την άμμο και την αλμύρα τους χειμερινούς μήνες, που οι καιρικές συνθήκες είναι πιο δύσκολες.

Το πανί διαθέτει εσωτερική φόδρα, δε σκίζεται είναι άκαυστο και η αντοχή του μπορεί να επιμηκυνθεί κατά πολύ αν υπάρχει η δυνατότητα πλυσίματος με γλυκό νερό. Η ζελατίνα είναι πάχους 0.8mm, δεν τσακίζει με μακρά αντοχή στον ήλιο και το αλάτι. Στο κάτω μέρος διατίθεται κλείσιμο/δέσιμο με κορδόνι, για καλύτερη εφαρμογή και αντοχή στον αέρα.

Pillar Clean Cover
Pillar Clean Cover

Κάλυμμα Προστασίας Full Cover

Κωδικός προϊόντος: SM-FC

Τα καλύμματα τύπου Full Cover καλύπτουν ολόκληρο το pillar, αλλά δεν επιτρέπουν την πρόσβαση στο χρήστη για να ενεργοποιήσει το pillar. Βοηθούν στην επιμήκυνση της αντοχής των pillar από τα κύματα , την άμμο και την αλμύρα τους χειμερινούς μήνες, που οι καιρικές συνθήκες είναι πιο δύσκολες.

Το πανί διαθέτει εσωτερική φόδρα, δε σκίζεται, είναι άκαυστο και η αντοχή του μπορεί να επιμηκυνθεί κατά πολύ, αν υπάρχει η δυνατότητα πλυσίματος με γλυκό νερό. Στο κάτω μέρος διατίθεται κλείσιμο/δέσιμο με κορδόνι, για καλύτερη εφαρμογή και αντοχή στον αέρα.

Σε περίπτωση που επιλεγούν τα καλύμματα Full cover, προτείνουμε το κλείσιμο της εσωτερικής κεντρικής παροχής των pillars πριν την εφαρμογή τους, ώστε να εξοικονομηθεί ενέργεια από το φωτισμό των pillars.